Száraztészta gyártó tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Száraztészta gyártó élelmiszeripari vállalkozások kisebb beruházási költséggel hozhatók létre, mint más élelmiszeripari vállalkozások, gyakran tojást termelő gazdaságok kiegészítő tevékenysége. Az utóbbi időszakban több vállalkozás hozott létre száraztészta üzemet, ahol az új technológiák megjelenésével szélesebb áruválaszték-ismeretre, képzettebb munkaerőre van szükség. E vállalkozásokban dolgozók szakmai, elméleti ismeretei és az általuk gyártott termékei lehetőséget biztosítanak arra, hogy a magyar emberek egészségesebb és magyar terméket fogyasszanak.

A Száraztészta gyártó felkészül a munkára és előkészíti a munkafolyamatokat. A száraztészta készítéséhez szükséges alap -, járulékos és segédanyagok tulajdonságainak, minőségi követelményeinek ismeretében és alkalmazva a receptúrákat és gyártástechnológiát, különböző száraztészta típusokat állít össze.

A feldolgozott tészta elkészítésénél használja a száraztészta készítés gépeit, berendezéseit. A szárítás előtt a tészta típusának megfelelően formáz. Szakszerűen szárít. A csomagolóanyagok típusainak ismeretében beállítja a csomagolási súlyokat, majd becsomagolja és termékcímkével látja el a száraztésztát. Az elkészült termékeket megfelelő körülmények között tárolja és raktározza. Betartja a higiéniai, élelmiszer-biztonsági és balesetvédelmi szabályokat, előírásokat.

Engedélyszám: E-000526/2014/B045
SzPk szám: SzPk-00082-16-21 3 07 2 /1

# /- #száraztésztagyártótanfolyam #száraztésztagyártóképzés #száraztésztagyártótanfolyamról #száraztésztagyártóoktatás #száraztésztagyártóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: 27/2000. (IX. 30.) EüM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szóló 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet módosításáról
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
  • Egyéb feltételek szükséges, és pedig az előírt iskolai végzettség hiányában sikeres bemeneti kompetenciamérés eredményeképpen is be lehet kapcsolódni a képzésbe.

Célközönség:

  • A száraztészta gyártó képzés tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a száraztészta gyártó képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Száraztészta gyártó tanfolyammal kapcsolatos információk

181.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 350 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Száraztészta gyártó képzés tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping